Om os

Varde Bio har eksisteret i næsten 100 år. Siden 1955 har biografen været beliggende i Kræmmergade 9, hvor vi stadig har til huse. Biografen har gennemgået en stor renovering/ombygning, og salene fremstår nu med nye lækre stole, store lærreder og det nyeste indenfor lyd og akustisk dæmpede sale.

Biografen har siden 1. oktober 1997 været ejet og drevet af Kim Krogh Pedersen, der mener, der fortsat bør være et filmtilbud i biografen til det lokale publikum fra såvel Varde som opland.

Varde Bio består af tre sale; sal 1 med 140 siddepladser, sal 2 med 99 siddepladser og sal 3 med 66 pladser. I sal 1 er der installeret det nyeste Dolby Surround Digital EX, (Dolby SR-D EX) med trevejs fronthøjtalere der er et THX-godkendt 7-kanalsstyret lydsystem, og sal 2 er udstyret som sal 1. Sal 3 er ligeledes udstyret med Dolby digital 7.1.

Senest er ALLE sale udstyret med digitale projektorer og vi kan derfor også vise 3D film i en fremragende kvalitet.

I biografens forhal er der mulighed for at sidde og vente, ligesom der også forefindes kiosk, der med sine velassorterede varer til fornuftige priser indbyder til hygge i mørket.

Biografens personale består af unge lokale drenge og piger, der alle er blevet ansat på baggrund af deres interesse i film- og biografkultur, og grundet det gode arbejdsmiljø bliver de fleste ansatte "hængende" i mange år.

Specialforestillinger arrangeres efter aftale. Du kan kontakte Kim Krogh Pedersen på enten biografens nummer eller eventuelt 40 45 05 19. Endelig kan du sende en mail på vardebio@vardebio.dk.

Biografens billetsalg åbner ca. ½ time før hver forestilling.